Samarbeten

Logotyp – The European Spallation Source, ESS

För avdelningen SAM (Survey Alignment & Metrology) på European Spallation Source (ESS) i Lund, fick jag uppdraget att ta fram en logotyp. Logotypen skulle gå i linje med den internationella logotypen för ESS men samtidigt representera de tre benen i SAM. I logotypen kan du hitta både ett spektra av ljus och jordklotet i genomskärning. Du kan även ana en måttenhet i ena hörnet.

Konstutställning – From The Inside Out

Lördagen den 7 november 2015 höll jag min första konstutställning på STPLN i Malmö. Det var en festlig atmosfär med DJ Synkronized på plats.

Hälsoteknikcentrum Halland

Hösten 2015 inledde Hälsoteknikcentrum Halland ett samarbete med mig som grafiker och illustratör. Uppdraget gick ut på att illustrera en sober och unik montervägg för deras framtida mässor. Denna vägg skulle även kunna gå att montera på olika sätt gällande storlek och möblemang. Väggen är uppdelad i sektioner för att helt kunna välja var i rummet/miljön exempelvis bokhyllan ska stå.

Röda Sten Julmarknad

Under Luciahelgen kunde man besöka mig och runt 80 andra Designers, Konstnärer och Illustratörer på Röda Stens Julmarknad i Göteborg. Det var en fantastisk julstämning i en perfekt lokal. Det här gör jag gärna om!